keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Hei me muutetaan!

Näin ne muutoksen tuulet puhaltavat.

Kun tulin Saksasta Suomeen, tavoitteenani oli rantautua Helsingin alueelle ja jäädä sinne. Valitettavasti näin ei kuitenkaan käynyt - meni tovi, että löysin itselleni sopivan paikan. Nyt se on löytynyt: 1.9. alkaen vaikutan Vantaalla Stable 41:n tiloissa!

Paikka on kuin tehty meille. Lähellä Helsinkiä, tarvittavat areenat täysipainoiseen harjoitteluun ja silti ikään kuin maaseudun rauhassa ja edelleen lähellä lentokenttää. TÄYDELLISTÄ!

Tarjoan valmennuspalveluita täysihoidolla omassa 10 karsinan yksikössäni. Ajatus on, että jokaiselle hevoselle ratsastajineen saadaan räätälöityä juuri sellainen paketti, joka vastaa eläimen ja ihmisten tarpeita. Kaikista kokemistani valmentautumisen muodoista tämä on se, joka on ehdottomasti tehokkain - yksittäisen valvotun harjoittelukerran kestolla ei ole suurtakaan merkitystä kehitykseen vaan sillä, kuinka tiheästi näitä harjoittelukertoja tapahtuu. Mitä tiheämmin, sen parempi. Kehityskaari on tasainen ja oppimistulokset kestäviä. Tähän kannustan ja vaikutuksen näkee myös valmennukseni hinnoittelussakin.

Hevosen management on aina yhtä tärkeää kuin sen treenaaminen. Vain hyvinvoiva eläin oppii ja kehittyy haluttuun suuntaan. Siksi koen, että lankojen on hyvä olla "yksissä käsissä", silloin voidaan pitää huolta, että jokaiselle hevoselle löytyy sille sopiva järjestely - tapa olla ja elää, annetuissa puitteissa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota ihmeessä yhteyttä! Mielelläni kerron lisää filosofiastani ja käytännön asioista. Karsinoita on vapaana!

Lisätietoa löytyy päivitetyiltä ja yhä päivittyviltä nettisivuilta: apulliainen.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti